DJURKOMMUNIKATION

Expert på att tala med djur <3

Eva Gustafsson

Vill du förstå ditt djur bättre?

Föreläsning eller kurs i djurkommunikation. Vi kan hyra lokal i er närhet om så önskas. (minst 10 pers)

Vad kan en djurkommunikatör hjälpa till med? Här kan du läsa mera om detta.

 

Djurkommunikation

 Vad innebär djurkommunikation?

Som djurkommunikatör använder jag mig av min telepatiska förmåga, som jag är riktigt bra på. När jag tar kontakt med djuret: Jag ser hur dess aura ser ut och fokuserar mej på djuret. (zoomar in) Jag blir då mottaglig för bilder och sinnesstämningar som jag uppfattar. Djuret berättar för mig, nästan som om du och jag skulle prata med varandra. Jag får berättelser, beskrivningar och olika skildringar från varje djur. Varje djur är individuellt även när det gäller hund, katt eller häst.

En del djur är mycket smarta och intelligenta och andra har lite svårare för att förstå. Vissa kanske är busiga och tycker att livet bara är att ha det roligt och leka med oss människor och andra vill bara hjälpa till och få oss att må bra.

Detta händer också ofta tycker jag när det gäller hästarna. Exempel ryttaren som ville tävla i dressyr men hästen själv älskar ju att hoppa och tycker att dressyr är tråkigt. Alla djur har sina drömmar och mål precis som vi, som dem vill uppnå.

Känslorna är nödvändiga eftersom det kan hända att djuren inte vill berätta något som de har varit med om - något obehagligt t.ex. De "stänger" av direkt och vill helt enkelt inte prata om det. Djuret kan förmedla allt till mig, och allt antecknas ner på ett papper som jag går igenom med dess ägare efteråt. Ni får en kopia av det efteråt. Det jag måste acceptera att inte gå in och bara känna på känslan som de har i kroppen när de inte vill prata eller berätta om det.

Hur det fungerar det?

Först måste du bestämma dig vilken sorts kommunikation du vill ha. Distans eller öppen kommunikation, dvs. att jag kommer hem till er. När du har bestämt dig fungerar det på följande sätt: Om du vill att jag har en distanskommunikation med ditt djur skickar du en bild med namn och ålder på djuret till mig, ingen mer information. Jag kommer då efteråt att sända dig ett mail med vad ditt djur har berättat för mig.

Vissa väljer tyvärr det som är lättast för dem, avlivning....Vi finns och kan hjälpa till att förhinddra detta i många lägen. Healing på djur har hjälp många att få fler år i livet.Ta hjälp först...

Djur! De älskar och de sörjer. De har känslor!
Alla djur har en mängd känslor som har visat sig vara mer komplicerad än många människor kunde föreställa sej. Frågan är inte om de har känslor men varför exakt de har utvecklats som de har. Känslor är medärvt från förfäder, de hjälper och aktiverar överlevnaden av en viss art. Detta gäller för andra djur precis som den tillämpas på människor. Ja, människor har komplicerade känslor, som svin, delfiner, elefanter och resten av våra vänner djuren.
Se dem tala och känna!

Som djurägare kan du ställa 3 st. frågor. Frågorna mejlar du tillsammans med bilden på ditt djur till mig.

Jag kan också komma hem och tala med ditt djur i sin hemmiljö.

Vill ni veta mera ang. PRISER, så ring eller maila mig så hör jag av mej,

Även Telefon, mail-svar, sms-svar debiteras.

BETALNING 1 DAG INNAN BOKAD TID swichnr: 1233615416 ELLER KONTANT PÅ PLATS

Är det så att du skulle bli försenad eller inte hittar hit så kontakta mig så fort som möjligt så jag vet. Adress får du när vi bokat en tid.

Bor i Klippans kommun i Skåne. Tidsbokning må-fr kl.9.00–10.00 mob:            

0704598305 

 

E-postadress:  eva@anglaportalen.se 

www.evagustafsson-medium.se Under fliken kontakt

www.Änglaportalen.se