QUANTUM HEALING

  Quantum Healing

Vad är en 5: e dimensionell Quantum Healer?

Som en 5: e dimensionell Quantum Healer är jag en person som har blivit en viktig kanal (en ledning) av helande energi. Healing är ett naturligt fenomen som sker på eget initiativ. En 5: e dimensionell Quantum Healer är en person som har funnit tillgång till en subatomära energiområdet som redan är här och har blivit en viktig kanal för att hålla detta energifält för andra. Du måste komma ihåg att ingen faktiskt läker någon ...
 
Hur är en 5: e dimensionell Quantum Healer:

5th Dimensionell Quantum Healing är för alla - det är konkret, tillgänglig och det är lätt att nå genom att helt enkelt höja sin vibration till en högre frekvens ... du kan faktiskt känna det från första stund! 5th Dimensionell Quantum Healing är en kraftfull hands-on healing som inkluderar psykisk kirurgi, shamansk healing, ljud vibrationer och röntgensyn som aktiverar min förmåga att bli en kraftfull helande kanal.

Jag har stigit in i ett nytt paradigm för helande modaliteten och utvecklat förmågan att visuellt se aurafältet med egna ögon.

 
Hur fungerar det?

I denna höga hastighet modalitet av healing, lärde jag mig att höja min vibration till en högre frekvens i några sekunder. Detta har gjort mig till en mycket effektivare healer utrustad med avancerad healing tekniker långt bortom tidigare kapacitet. Som en healer, är jag kapabel att höja min vibration till en högre frekvens och stanna kvar där, något som är tillgängligt för mig. Automatiskt påverkas och höjer jag min vibration till en högre frekvens samt, när jag vibrerar i en högre frekvens, blir det en hel del information som utbyts mellan healer och mottagaren. Mottagaren börjar förändras i deras cellulära minne i några ögonblick och ny information kommer att ersätta de gamla föråldrade dysfunktionella mönster ... och det är hur läkningen sker. med 5th Dimensionell Quantum Healing kan jag skapa helande på alla nivåer:

 • andlig kropp
• Mental kropp
• emotionella kroppen
• fysisk kropp

Du är hjärtligt välkommen att komma hit att prova på en behandling. Viktigt att veta kanske...

  • Du behåller kläderna på.
  • Du kan stå upp, sitta eller ligga ner under behandlingen.
  • Healing Extrapris 100: -/rabatt för dig som gästade hälsomässan. Gäller 1 månad efter besöket där. Kod 09.
  • Healing av djur på distans eller live.

Vill ni veta mera ang. PRISER, så ring eller maila mig så hör jag av mej,

Även Telefon, mail, sms-svar debiteras.

BETALNING 1 DAG INNAN BOKAD TID viaswichnr: 1233615416 ELLER KONTANT PÅ PLATS

Är det så att du skulle bli försenad eller inte hittar hit så kontakta mig så fort som möjligt så jag vet. Adress får du när vi bokat en tid.